Rondleiding nieuwbouw ZMK

Vanaf mei 2017 worden opnieuw rondleidingen georganiseerd in de nieuwbouw.

Per groep worden maximum 15 personen toegelaten. Iedere deelnemer betaalt 5 €.

U kan het terrein bereiken via de Diestersteenweg. Aan de verkeerslichten, ter hoogte van huisnummer 427, neemt u de toegangsweg richting ziekenhuis tot aan de grote poort. De gids wacht aan de poort en opent deze zodra iedereen aanwezig is. Het is belangrijk dat u tijdig voor de aanvang van de rondleiding aanwezig bent. Indien u niet op tijd bent en de poort is gesloten, zal u niet meer kunnen deelnemen aan de rondleiding. Binnen de poort kan u parkeren op de personeelsparking.

De rondleiding start in de inkomhal van het ziekenhuis. Het is niet meer nodig om veiligheidsschoenen en een helm te dragen.

 

Schrijf me nu in

Nieuwbouw

Ziekenhuis Maas en Kempen zal in de toekomst alle ziekenhuisactiviteiten van de campussen in Bree en Maaseik concentreren op één site. Op het grondgebied van de Stad Maaseik zal aan de Diestersteenweg ter hoogte van de Schuurstraat een nieuw ziekenhuis gebouwd worden. We streven er naar om in 2017 de deuren van het nieuwe ziekenhuis te openen.

Het nieuwe ziekenhuis, dat een capaciteit van 226 bedden zal hebben, moet het eerste uitgestrekt laagbouwziekenhuis in Vlaanderen worden. Het unieke bouwconcept bestaat uit 5 grote bouwdelen en wordt volledig geïntegreerd in het omliggende groene landschap. Onderstaande 3D-animatie geeft alvast een impressie van het nieuwe ziekenhuis.

Foto's kan u hier bekijken.

Het inladen van de 3D-animatie kan soms enige tijd duren: gelieve even geduld te hebben.


3D-animatie nieuwbouw Ziekenhuis Maas en Kempen

Webdesign door Bright Sites en Ziekenhuis Maas en Kempen

Disclaimer