Nieuwsberichten

Facebook pagina ZMK

vrijdag, 18 augustus 2017
Sinds kort beschikt ZMK over een Facebook pagina, zoals meerderen onder jullie al gezien hebben. Voor diegene die het nog niet gevonden hebben, neem zeker eens een kijkje, vink 'vind ik leuk' en / of 'volgen' aan en verneem alles over ons evenement 'opendeurdagen 16 en 17 september'.
Door te delen op jouw pagina kan je familie en vrienden uitnodigen om een kijkje te komen nemen op ons toekomstige werkwerk.

Tot binnenkort... nu ook op Facebook!

Zoeken via @ziekenhuismaasenkempen.

Nieuwbouw - buitenfoto's

donderdag, 17 augustus 2017

De komende weken zullen we telkens enkele foto's publiceren van de verschillende blokken en afdelingen. We starten met de buitenfoto's van de blokken en ingesloten binnentuin.

Vergelijk hier de luchtfoto met het inplantingsplan.
Voor meer foto's klik hier.

Opendeurdagen nieuw ziekenhuis ZMK

donderdag, 10 augustus 2017

Op zaterdag 16 en zondag 17 september, telkens van 13u tot 16u, stelt het nieuwe Ziekenhuis Maas en Kempen (ZMK) zich voor aan het grote publiek.

De nieuwbouw bestaat uit 5 afzonderlijke bouwdelen die door koppelgangen onderling met elkaar verbonden zijn. De gebouwen zijn goed van elkaar te onderscheiden. Dat komt doordat ze elk een ander design en interieur hebben, passend bij de functie van het betreffende gebouw.

ZMK wordt zo de ideale omgeving voor patiënten uit (voornamelijk) Noord-Oost Limburg om te genezen en terug op krachten te komen. Of om een blijde gebeurtenis te vieren, want het nieuwe ziekenhuis beschikt uiteraard ook over een ultramodern verloskwartier.

Tijdens de Opendeurdagen van 16 en 17 september kan u een uitgestippelde route volgen die langs heel wat interessante diensten en afdelingen van het ziekenhuis leidt. Achteraf bestaat de mogelijkheid om een drankje te bestellen.

We hopen van harte dat we u op 16 of 17 september mogen verwelkomen!

Ons nieuwe adres: Diestersteenweg 425, Maaseik

 

 

Webdesign door Bright Sites en Ziekenhuis Maas en Kempen

Disclaimer