Werken bij ZMKZiekenhuis Maas en Kempen vzw
is een dynamisch en kwalitatief hoogstaand basisziekenhuis met een ruim medisch aanbod voor de regio Noordoost-Limburg.

We beschikken als algemeen ziekenhuis over 250 bedden (incl. dagziekenhuis) met meer dan 90 geneesheren-specialisten en ruim 550 personeelsleden.  Momenteel zijn onze activiteiten nog verspreid over 2 campussen in Bree en Maaseik.  In 2017 verzhuizen we naar een gloednieuw ziekenhuis, op een nieuwe site in Maaseik, volledig geïntegreerd in het omliggende groene landschap met bijzondere aandacht voor patiëntencomfort en werkcomfort van onze artsen en personeelsleden.  De bouw ervan is gestart in september 2014.

Ziekenhuis Maas en Kempen heeft regelmatig vacatures voor gemotiveerde en enthousiaste artsen, verpleegkundigen, paramedici, administratieve- en logisteike medewerkers (onderhoud, technische- en hoteldiensten).

We bieden onze medewerkers een competitief salarispakket inclusief maaltijdcheques, een vervoersonkostenvergoeding, mogelijkheid tot overname van ziekenhuis- en/of andere beroepsanciënniteit, permanente interne en externe vorming (met mogelijkheden tot het nemen van educatief verlof), 2 extra feestdagen boven op de wettelijke feestdagen en één extra verlofdag bij indiensttreding.

Wens je ook te werken in een aangename en professionele werkomgeving waar de nadruk ligt op kwaliteitsvolle zorgverlening, neem dan hier regelmatig een kijkje of contacteer ons via onderstaande adressen.

Vacatures artsen

Neem hier een kijkje voor meer vacatures.

Spontane sollicitaties

Stuur uw sollicitatiebrief én cv, met duidelijke vermelding van de gewenste functie of met vermelding van 1ste, 2de, 3de voorkeur, indien u voor meerdere functies solliciteert, naar c.langens@zmk.be.

Of naar het volgende adres:
Ziekenhuis Maas en Kempen vzw
T.a.v. Mevr. Chris Langens, directiesecretariaat
Mgr. Koningsstraat 10
3680 Maaseik

Uw sollicitatie is enkel geldig na ontvangst van sollicitatiebrief én cv.

Vakantiewerk

Ook voor aanvragen van vakantiewerk dient de hierboven vermelde procedure gevolgd te worden.

Bedrijfsfilm

Ben je benieuwd hoe het er in ZMK aan toe gaat? Bekijk dan zeker onze bedrijfsfilm met getuigenissen van medewerkers.

  Bedrijfsfilm
Bekijk onze bedrijfsfilm.

Webdesign door Bright Sites en Ziekenhuis Maas en Kempen

Disclaimer