Nieuwsberichten

Jobbeurs 13 december 2019

vrijdag, 13 december 2019

INFO- EN JOBBEURS

vrijdag 13 december 2019 van 19u tot 22u

Aula route D03

Ziekenhuis Maas en Kempen
Diestersteenweg 425
3680 Maaseik
Parkeren: bezoekersparking

 

Doelgroep:

  • studenten verpleeg- en vroedkunde 3e en4e jaars, BaNaBa's, masters studenten kine, medische beeldvorming en laboratoriumtechnologie
  • verpleegkundigen, vroedkundigen, kinesisten, technologen medische beeldvorming en medische laboratoriumtechnologen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in een warme werkomgeving

Programma:

  • Ontvangst om 19u00
  • Voorstelling ziekenhuiswerking en werkbeleving om 19u05
  • Rondleiding ziekenhuis om 20u10 en 21u00
  • Einde om 22u

 

Inschrijvingen en info:

 


  

 

Start Dr. Michelle Verbeek – gynaecologe

donderdag, 5 december 2019

Deze maand startte Dr Michelle Verbeek op de dienst Gynaecologie-Verloskunde.

Zij studeerde af aan de KULeuven in 2014 en startte hierna de opleiding tot arts-specialist, eveneens aan de KULeuven. Tijdens deze 5-jaar durende opleiding, heeft zij gewerkt als assistent in UZ Leuven, RZ Tienen en AZ Turnhout. Er werd eveneens buitenlandse ervaring opgedaan gedurende 2 jaar, in Utrecht (Nederland) en Auckland (Nieuw-Zeeland).

Zij start in Maaseik als algemene gynaecoloog. Gecombineerd met haar werk hier, zal zij eveneens een deeltijds fellowship binnen de subspecialisatie Urogynaecologie aanvangen in UMC Maastricht startende vanaf 01/2020.

dr. verbeek michelle

Nieuwe arts: Dr. Carmen Dierickx – NKO-arts

donderdag, 5 december 2019

Dr. Dierickx Carmen volgde haar opleiding geneeskunde aan de UHasselt en KULeuven en studeerde af in 2019 als specialist in de Neus-, Keel- en Oorziekten, Gelaats- en Halsheelkunde via het UZ Leuven o.l.v. Prof. Dr. Jorissen.

Zij zal zich verder bekwamen in de rhinologie als ook in de allergologie in 2020 aan de Universitaire medische centra van Utrecht (Dr. Menger) en Kopenhagen (Prof. Dr. von Buchwald) als ook aan het UZ Gent (Prof. Dr. Gevaert).

dr. carmen dierickx

Nieuwe arts: Dr. Nele Heylen – nefrologie

donderdag, 5 december 2019

Dr. Line Heylen behaalde haar diploma geneeskunde met felicitaties van de jury aan de KU Leuven in 2011. Haar specialistenopleiding inwendige geneeskunde volbracht ze in Leuven o.l.v. prof. dr. Peetermans en de voortgezette opleiding nefrologie o.l.v. prof. dr. Kuypers. Ze combineerde dit met een doctoraat getiteld “Ischemia in kidney transplantation: clinical risk factor & epigenetic modifier” o.l.v. prof. dr. Sprangers, prof. dr. Naesens en prof. ir. Lambrechts. In november 2019 volgde ze een klinische stage in de Mayo Clinic (Rochester, VS) o.l.v. dr. Fernando Fervenza en dr. Nelson Leung, ter verdieping in glomerulonefritis en monoclonale renale aandoeningen.

In januari 2020 start ze als nefroloog in het ZOL Genk. Dr. Line Heylen zal afwisselend met de andere nefrologen van het ZOL Genk raadplegingen doen op woensdagnamiddag in het ZMK.

Ze zal dr. Luc Verressen vervangen die met pensioen gaat.

Dr. Line Heylen

Afsprakenportaal

donderdag, 5 september 2019

Vanaf heden is het mogelijk voor verwijzers en patiënten om online afspraken te boeken bij diverse specialismen van ZMK zoals cardiologie, NKO, pijnkliniek, reumatologie…

Het aantal specialismen breidt zich voortdurend uit. Op deze wijze is het voor zowel huisartsen als patiënten eenvoudig om de klok rond afspraken in te boeken.

Webdesign door en Ziekenhuis Maas en Kempen

Disclaimer